Pyöräilyviikko 2020 !

Psst. Luvassa myös palkintoja!

Kuvasuunnistus lauantaista sunnuntaihin 5.–6. syyskuuta
Osallistu kuvasuunnitukseen pyöräilyviikon ensimmäisenä viikonloppuna! Popon järjestämä suunnistus on oiva tapa viettää aikaa vihjeitä keräten.
Tehtäväkortin avulla etsitään rasteja Porin keskustan läheisyydestä. Jokaiselta rastilta löytyy kirjain ja näistä muodostuu pyöräilyaiheinen sana.
Tehtäväkortin voi noutaa Porinasta to-pe klo 8–16.30 tai Porin keskustan uimahallilta sen aukioloaikana pe-su. Palauta täytetty tehtäväkortti uimahalliin maanantaina 7. päivä klo 16 mennessä.
Tehtäväkortin palauttaneiden kesken arvotaan 20 pääsylippua Porin keskustan uimahalliin!
Jaa kuvasi @popory18 @kuvasuunnistus tai lähetä meille!

 Pyöräretket lauantaina 12. ja sunnuntaina 13. syyskuuta
Lauantaina suuntaamme pyöräretkellä kohti Noormarkun ja Söörmarkun välille rakennettua kevyen liikenteen väylää. Tule Popon mukaan testaamaan uusi pyörätie! Pyöräretken pituus on noin 28 kilometriä.
Sunnuntaina pyöräretkellä kierrämme Kokemäenjoen ja Varvourijuovan rantoja. Pyöräretken pituus on noin 20 km.
Lauantaina ja sunnuntaina lähdemme matkaan klo 14 Etelärannasta Porinsillan kupeesta. Muista tulla ajoissa paikalle! Mukaan juotavaa, säänmukainen vaatetus ja hyvä mieli.
Jaa kuvasi matkalta @popory18 tai lähetä meille. Kuvan jakaneiden kesken arvotaan Popon jäsenyys vuodelle 2021!

Lisäksi
Popo ja Porin kaupunki jakaa Reilun kaupan banaaneja keskustan läheisyydessä tiistaina Pyörällä töihin -päivänä. Lähde siis töihin pyörällä ja bongaa meidät!
Popo ja Porin kaupunki jakaa satulasuojia perjantaina Pyörällä kauppaan -päivänä pysäköityihin pyöriin. Älä siis ylläty!

Seuraa Popon toimintaa
FB – Porin polkupyöräilijät ry
@popory18
www.popory.fi

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *