Popo sai viime vuonna Rakkaudella Porilaisille -hankerahaa, jolla toteutettiin Pori Fillaroi -hanke. Hanke sisälsi monia tapahtumia muun muassa pyöräretket ja fillarifestarit.

International Winter Bike to Work Day -kampanja on maailmanlaajuinen polkupyörä -kampanja, jossa innostetaan ihmisiä pyöräilemään turvallisesti myös talvella. Kampanja toteutetaan vuosittain helmikuussa. #WinterBikeLoveStrike

Viikkarin kyläjuhlaa vietetään vuosittain toukokuussa. Popo osallistui viime vuonna kyläjuhlaan osana Pori fillaroi -hanketta. Valitettavasti poikkeustilanteen vuoksi kyläjuhlaa ei järjestetä tänä vuonna.

Ympäristöviikkoa vietetään Porissa vuosittain elokuussa. Ympäristöviikko sisältää paljon ympäristöaiheista tapahtumaa koululaisille ympäri Poria. Valitettavasti ympäristöviikko 2020 on PERUTTU vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään vuosittain toukokuussa. Jokaiselle viikonpäivälle on oma teemansa muun muassa pyörällä kauppaan -päivä ja pyörällä töihin -päivä. Pyöräilyjärjestöt kehittävät ohjelmaa kyseiselle viikolle. Poikkeustilanteen vuoksi Pyöräilyviikkoa vietetään tänä vuonna 5.-13. syyskuuta.

  • Kuvasuunnistus 5.-6. syyskuuta
  • Pyöräretki 12. syyskuuta Noormarkkuun
  • Pyöräretki 13. syyskuuta Kokemäenjoen vartta
  • Kaksi kampanjaa kaupungin kanssa!

Pyöräilytalvi -kampanja marraskuussa innostaa ihmisiä pyöräilemään myös talvisin. Kampanjassa on mukana kuvakisa: Pyöräilijät käyttivät pyöräily-kuvassaan #pyöräilytalvi ja kisasta oli mahdollisuus voittaa upouusi polkupyörä! Pyöräilyjärjestöt järjestävät ohjelmaa kyseiselle viikolle ja jakavat pyöräilijöille ledvaloja. Viime vuonna Popo ja SAMKin opiskelijat jakoivat ledvaloja SAMKin kampuksen edustalla.